Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι σας!

Φυτα

Τα φυτά είναι ο πιο φυσικός τρόπος να αναβαθμίσετε αισθητικά το σπίτι ή το μπαλκόνι σας. Καθαρίζουν την ατμόσφαιρα και προσφέρουν δροσιά το καλοκαίρι. Είναι ένα έξυπνο και πρακτικό δώρο για τους ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής σας.

Διαλεξτε Φυτα με τον σωστο τροπο

Επιλέξτε υπέροχα, ζωντανά φυτά, πλαισιωμένα από μοντέρνα, ανθεκτικά ποτ και κάντε ένα δώρο που διαρκεί στο χρόνο όπως και τα συναισθήματά σας. Επιλέξτε από την μεγάλη ποικιλία μας σε μπονζάι, ορχιδέες, μπέντζαμιν, αζαλέες και παραγγείλετε τα online, τηλεφωνικά ή επισκεφτείτε κάποιο από τα καταστήματα μας. Σε υπέροχα χρώματα και με πανέμορφη φυλλωσιά, τα φυτά μας είναι η τέλεια επιλογή για κάθε κατοικία.

Φυτα Εσωτερικου Χωρου

Επιλέξετε τα φυτά εσωτερικού χώρου για να δώσετε ένα διαφορετικό ύφος στο σαλόνι, την τραπεζαρία ή το γραφείο, απαλύνοντας τις γωνίες του χώρου ή προσθέτοντας ένα κεντρικό σημείο στη διακόσμηση του.

Φυτα Εξωτερικου Χωρου

Σε γλάστρα ή μεταφυτευμένα σε κήπο, τα φυτά εξωτερικού χώρου προσθέτουν στον χρωματικό πλουραλισμό και στην ζωντάνια του χώρου. Ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και με ελάχιστη προσωπική ενασχόληση μπορούν να ευωδιάσουν το μπαλκόνι ή την είσοδο του σπιτιού σας.

Τιμή
Φθίνουσα Ταξινόμηση

28 Προϊόν(τα)

Τιμή
Φθίνουσα Ταξινόμηση

28 Προϊόν(τα)