Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι σας!

Προφιλ εταιρειας

Η ‘‘Πετρίδης Creations Α.Ε.’’ δραστηριοποιείται στο χώρο των λουλουδιών με τον διακριτικό τίτλο «LV PETRIDIS» . Οι ιδρυτές της, Λευτέρης και Βάλια Πετρίδη παρέλαβαν οικογενειακή παράδοση τριών γενεών με την μορφή ενός ιστορικού καταστήματος και την εξέλιξαν σε μια σύγχρονη εταιρεία που καλύπτει όλες τις επιμέρους πλευρές αυτού που γενικά ονομάζουμε λουλούδι.

Το όνομα Πετρίδης, συνυφασμένο χρόνια στην συνείδηση του κόσμου με την καλαισθησία και την ποιότητα τώρα συναντά το σύγχρονο design, την λεπτομέρεια σε κάθε σύνθεση ή διακόσμηση χώρου, τις σωστές συνθήκες συντήρησης και μεταφοράς, την συνέπεια και τα υψηλά standards που απαιτεί ο σύγχρονος άνθρωπος.

Με βασική φιλοσοφία την απόλυτη ποιότητα και σεβασμό στο κύριο αντικείμενο, που δεν είναι άλλο από το ίδιο το λουλούδι, με όλη την ευαισθησία του αλλά και όλη την ομορφιά του, η «LV PETRIDIS» τώρα το αναδεικνύει σε κάθε πλευρά της ζωής, καθώς έχει δημιουργήσει την υποδομή να υποστηρίξει κάθε εκδήλωση ή ανάγκη.

Ένα σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητας της εταιρείας είναι και οι παραδόσεις των συνθέσεων όπου σε συνθήκες κυκλοφοριακής έντασης αναγορεύονται σε ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα. Η «LV PETRIDIS» διαθέτει ένα στόλο 16 ιδιόκτητων αυτοκινήτων μεταφοράς (όλα με ψυκτικούς θαλάμους) και μπορεί να εγγυηθεί ότι η παραγγελία του πελάτη θα είναι στον τόπο παράδοσης στην ώρα της και σε άριστη κατάσταση.

Η σημαντικότερη βέβαια παράμετρος που φέρνει την «LV PETRIDIS» επί σειρά ετών σταθερά στην πρώτη θέση δεν είναι άλλη από το προσωπικό της. Με τα εξειδικευμένα στελέχη στον κάθε χώρο λειτουργίας, την υψηλή τεχνογνωσία που βασίζεται πάνω στην διαρκή επιμόρφωση αλλά και την προσεκτική επιλογή των νέων συνεργατών η εταιρεία μπορεί να διατηρεί τα υψηλότατα ποιοτικά κριτήρια που την προσδιορίζουν στα τόσα χρόνια λειτουργίας της. Tο προσωπικό της «LV PETRIDIS» μπορεί να καλύψει με μοναδική τεχνογνωσία και αρτιότητα στην οργάνωση ακόμα και τις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις.